1

Temat: Jak zachęcić ludzi do dodawania filmow , aktywnosci na forum?

Tak sobie dzisiaj pomyslalem przeglądając panel dodanych filmów i ciągle widze te same osoby dodające filmy.
Dziennie serwis odwiedza ponad grubo ponad 1000 osób a filmy dodaje stała grupka osób , którym wszyscy powinni podziekowac (nawiasem mówiąc). Macie może jakis pomysł na zwiększenei aktywności osób odwiedzających serwis ?

2

Odp: Jak zachęcić ludzi do dodawania filmow , aktywnosci na forum?

Można np. za kazdy wrzucony film otrzymac 10 pkt. Za każde ściagniecie tego filmu po jednym pkt. I po uzbieraniu odpowiedniej ilosci pkt :
- odblokować jakac czesc strony ktora zostanie zablokowana wczesniej
- lub jakis bonus (jeszcze nie wiem co)

tylko na razie tyle wymyslilem

3

jezeli zablokuje się jakaś czesc strony, to zapewne zmaleje liczba odwiedzających serwis ;p

4

cześć ja chętnie wrzucę jakiś film tylko niech mi ktoś napisze jak to zrobić?

5

Witam , jestem tu nowy , od paru dni mam konto , wstawiłem już trzy filmy ale jak narazie nie ma ich na portalu , domyślam się że czekają w kolejce do wstawienia przez jakiegoś moderatora , jak możecie pisać o zachęcaniu skoro te trzy filmy czekają na wstawkę już parę dni a ponoć do 24h miały być wstawiany , dziwne trochę ale jak co poczekam albo znajdę sobie jakiś bardziej przyjazny portal yikes

6

Ja mam sporo filmów na dysku, i wrzuciłbym tu pare gdyby admin nie był pedałem i złodziejem. Darmowa strona z 8 zł kurwa..