Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat: Chwilowy problem
Chciałem tu napisać ze przez krotki czas nie bezie mnie na kompie bo zepsól mi sie komp i musze na nowo instalowac windows a plyta gdzies mi sie zgubila wic puki jej nie znajde nie moge odwiedzac tej strony ani zadnej innej. Wiadomosc nadana zostala z kompa mojego kumpla
- yacek
- Administrator
- Nieaktywny
Odp: Chwilowy problem
Dobrze, bedziemy na Ciebie czekac mariuszu 
Nareszcie znalazłem płyte z windows orginal. I nie umiałem neta zainstalować bo mam router. Poszłem i dodatkowo skombinowałem se nowego neta i teraz bede mial szybkosc lacza 1536 kb/s
a transfer 384 kb/s a w nocy dwa razy szybciej wiec teraz bede robil duzy upload filmow i gier. Jutro ma być montaż wiec jutro lub w sobote bede juz siedziel dalej na tej stronie. Ale sie ciesze z nowego neta
- Łasek
- Nowy użytkownik
- Nieaktywny
Cześć mam sprawe bo pierwszy raz ściągam film
na telefon i co ściągne film to format pliku
jest RAR a na telefonie odtwarza tylko 3gp nie
wiem jak to zmienić jeśli możecie to napiszcie
jak to zrobić
to otwórz go przez winrar ale ja też mam problem: Mam pytanie jeżeli wrzucacie tu jakiś film to ile czekacie na jego potwierdzenie bo ja wrzuciłem ponad 20 i tam pisalo że trzeba czekać na weryfikacje a wczoraj o 16.00 skończyłem wrzucać. Pisze mi że jeden został przyjenty zobaczcie se to jest ten film o pszczołach musze zobaczyć czy działa. Daj cie szybką odpoiwedź.
ile musze czekac zeby filmy zostały dodane??
bo czekam juz 4 dni i nic
ja czekałem okolo 4dni i dodali
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Currently used extensions: pun_repository, pun_pm, pun_bbcode. Copyright © 2008 PunBB