Temat: Winning Eleven 2002. Wejdź! Zagraj! Zostań! www.weol.org

Pamiętacie ile czasu spędziliście nad Worms 3D? A jak długo mieliście zainstalowane Skoki Narciarskie 2009? W Pro Evolution Soccer 2009 nadal pewnie gracie? Nie? Właśnie. Widać jak bardzo dzisiejsze gry nie są w stanie zająć jakiegoś szczególnego miejsca, większej ilości czasu. Ot: instalujemy – pogramy – za dwa miesiące do kosza.

Dla mnie jednak król był jeden. Ech… nie zliczę jak rodzice krzyczeli i wyganiali nas z kolegami sprzed konsoli późną nocą. Żeby to raz czy dwa zdarzyło się zaspać do szkoły, bo człowiek bez końca chciał trafiać jak Kluivert, Ronaldo, podkręcać niczym Beckham. To wszystko o moim, i być może też Waszym, ulubionym ISS Pro Evolution Soccer.

Swego czasu zagrywałem się na śmierć. Od ukazania się w 1999 roku do 2005 cały czas była pierwszą, jedyną, niepowtarzalną. Kiedy myślałem, że wyleczyłem się z niego, po 4 latach mój najlepszy nałóg wrócił. Pamiętam jak dziś – był styczeń i miałem nieciekawą sytuację: musiałem zdać zagrożenia z chemii i ^*$&#%* fizyki. Uczyłem się do późna i chciałem jeszcze coś sprawdzić w necie. Przypadkiem trafiłem na youtube jakąś kompilację na z ISS-a. ”Ciekawe” – pomyślałem – „ktoś z tak starej gry sklecił jeszcze video” - i zacząłem oglądać. W tym momencie zaczął się przełom. „Roger? Błaszczykowski? Polonia Bytom? Lech Poznań? – przecież w tej grze nie ma prawa być takich drużyn i zawodników! WTF?!” Migiem przeczytałem opis pod video i po sznurku doszedłem do tego, że wciąż jest pełno zapaleńców ISS/Winning Eleven, którzy stworzyli serwis z możliwością gry online (i to przy moich wówczas 256 kbps), co roku aktualizują składy, zespoły, organizują ogólnopolskie, a także międzynarodowe turnieje z nagrodami i… Już tej nocy nie zasnąłem, zarejestrowałem się na www.weol.org, nie zdałem z fizyki, ale nie żałuję! Ukochany ISS wróćił!

Może i Wy zagrywaliście się tak jak ja, a może ktoś nowy chce spróbować tego czego nie znajdziesz w nowych FIFA-ch XXXX i PES-ach XXX, które wg mnie bardziej hokej przypominają, a nie piłkę kopaną. Co znajdziecie na Winning Eleven OnLine? (teraz będzie jak w reklamie)

- aktualne składy, stroje prawie 170 drużyn narodowych i klubowych z całego świata (ostatnia wersja wydana 17 VII 2011 roku)

- polską Ekstraklasę!

- statystyki i umiejętności piłkarzy wzorowane na ich oryginalnych pierwowzorach

- GRYWALNOŚĆ, o której obecne gry mogą tylko marzyć

- grafika? a czy w Wormsach i „Małyszu” grafika miała jakiekolwiek znaczenie? smile

- często organizowane turnieje i rozgrywki ligowe, w których można zgarnąć cenne nagrody

- niepowtarzalną atmosferę i osoby – Winning Elven OnLine to nie tylko gra

Nie musisz martwić się o to jak odpalić grę z PSXa i jeszcze grać na niej Online na komputerze! smile
Osoby zajmujące się tworzeniem aktualizacji pomyślały o tym i stworzyli Automatyczny Instalator, dzięki któremu unikniecie żmudnych ustawień emulatora, wyszukiwania serwerów do gry (jest polski serwer dla graczy WEOL) i innych problemowych spraw.

Tutaj znajdziesz wszystkie czynności jakie musisz wykonać po zainstalowaniu gry, aby rozegrać mecz Online/Offline:
http://weol.org/index.php?option=serwis&t=24

Jeżeli pierwszy raz masz do czynienia z serią piłek od Konami to tutaj możesz zapoznać się z opisem gry i jej opcji:
http://weol.org/index.php?option=serwis&t=23

DOWNLOAD:
Instalkę Gry Online na najnowszym patchu zawsze znajdziesz na stronie http://weol.org i ściągnięsz za darmo! smile

Na stronie prowadzimy rozgrywki Rankingowe dla wszystkich, rozgrywki Ligowe dla najlepszych oraz liczne Turnieje na forum!

Dzięki powyższym linkom, z łatwością każdy odnajdzie się w świecie Winning Eleven 2002.
Grając Online, nie można nie znać tych adresów, w żadnym wypadku nie chciałem spamować, jednakże gra jest nierozłącznie połączona z tymi adresami. Mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam tą grę, która mimo swojego wieku nie traci na popularności, a nawet jest wręcz przeciwnie.

I jeszcze małe intro, bo suchy tekst, trochę nudny bywa. – Tak, w największym skrócie, wyglądał Puchar Świata na WEOL w roku ubiegłym.

http://www.youtube.com/watch?v=zzpe-hytdVA

Zapraszam wszystkich na weol.org Jestem tam znany jako PiotrekŁKS. Może ktoś chce zmierzyć się na wirtualnym boisku?